Goesting

Expeditietenten

Goesting heeft de beschikking over 3 professionele expeditietenten van Northface. Deze tenten worden gebruikt bij realistische beklimmingen en worden veelal ingezet als basecamp. Creëer uw eigen basecamp op welke locatie dan ook. De expeditietenten geven ruimte aan ca 10 personen. De tenten kunnen compleet ingericht worden met oa verwarming, zitplaatsen, tafel en flipover.

Basecamp

De professionele expeditietenten kunnen op elke locatie worden opgezet. Om break-out rooms te creëren of als basecamp voor uw training. Een basecamp is voor een expeditie van essentieel belang. In dit veilige basiskamp komt een expeditieteam tot rust en bereidt zich voor op de beklimming. Neemt de juiste materialen mee en focust zich op de tocht. 

Metafoor

Dit basecamp kan staan als metafoor voor uw team, waarbij er ook 'moeilijke beklimmingen' zijn. Is er een nieuw team samengesteld? Zijn de doelen onduidelijk? Beschikt het team niet over de juiste middelen of inzet om de top te bereiken? Of is er te weinig vertrouwen in elkaar?

Onderneem een beklimming met uw team en gebruik daarbij de expeditie tenten als basecamp.

Kosten en referenties

Op aanvraag.

meer informatie? | terug naar overzicht

Contact

Klanten login

Copyright 2021 - All rights reserved Goesting Events BV