Goesting

Bosuil - Natuurmonumenten

De Bosuil is een prachtige locatie gelegen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland midden in de Randstad tussen IJmuiden, Haarlem, Zandvoort en op loopafstand van Landgoed en Hotel Duin & Kruidberg. De Bosuil is een voormalige werkschuur die Natuurmonumenten heeft verbouwd tot een authentieke locatie.

NIEUW!!! The Restart: Een eendaags programma buiten in het groen binnen de 1,5 meter norm, om met je team krachtig te herstarten in "nieuwe normaal" Voor meer informatie lees onze flyer. Heeft u nog vragen bel of mail gerust. 

 

Exclusieve locatie

De Bosuil van Natuurmonumenten is een exclusieve plek voor kleine groepen. Waar u in alle rust kunt trainen en een positieve bijdrage kunt leveren aan de natuur.

Doelstelling

De doelstelling van de Bosuil is om zakelijke groepen, kennis te laten maken met de Vereniging Natuurmonumenten en de gasten een teamactiviteit in de natuur te laten ondernemen. Uw bijeenkomst zal op deze manier gekoppeld zijn, aan het behoud en herstel van de aanwezige natuurwaarden. Zowel financieel en waar mogelijk fysiek. Wij hopen, dat het besef ontstaat dat de natuur niet vanzelfsprekend is. 

Kosten

De kosten die in rekening worden gebracht voor het gebruik van de Bosuil, gaan rechtstreeks naar Natuurmonumenten. Met deze opbrengsten zullen naast de exploitatiekosten van de Bosuil, ook beheerstaken voor het gebied worden gefinancierd. De Bosuil is niet met een auto bereikbaar (behalve laden en lossen van zware materialen) en is vanaf parkeerplaats Duin & Kruidberg in ongeveer 15 minuten via een prachtige wandeling door het bos en duingebied te bereiken. Gezien de doelstelling van de Bosuil, is deze locatie beperkt beschikbaar. De aanvragen worden door Natuurmonumenten getoetst, of deze voldoen aan de criteria die rondom de Bosuil gelden.

Faciliteiten

De Bosuil beschikt over een beamer, scherm, flipover, heren en dames toilet, keuken, douche en heeft tafels, stoelen en houten banken met kussens die naar keuze kunnen worden neergezet. Binnen biedt de Bosuil plek aan max. 25 personen. ‘Break-out rooms’ zijn niet aanwezig, maar in speciale expeditietenten die wij in de buurt van de Bosuil kunnen opzetten, kunnen wij extra ruimte creëren. Wij kunnen 3 tenten plaatsen met een capaciteit van 10 personen per tent. De tenten zijn compleet ingericht en ook bij koud weer te gebruiken. Buiten vindt u grote robuuste picknicktafels.

De catering wordt verzorgd door onze vaste biologische cateraar, zij komen met een heerlijke lunch, borrel of diner. Er is veel mogelijk.

Gezien de doelstelling van de Bosuil, nodigen wij u graag uit een natuur gerelateerde activiteit of training te ondernemen. Een aantal voorbeelden:

  • Trainingen op het gebied van leiderschap
  • Teamdynamics in de natuur
  • Inspirerende tocht o.l.v. de boswachter met uitleg over het duin en bosgebied
  • Herstel en onderhoud werkzaamheden in het omringende gebied
  • Lezing over de Koninklijke Jacht

Kosten en referenties

Op aanvraag.

Adres

Werkschuur ‘De Bosuil’
Duin en Kruidbergerweg 66A
2071 LE Santpoort-Noord

meer informatie? | terug naar overzicht

Jowien van der Vegte (Boswachter Natuurmonumenten Noord-Holland Midden)

Wat ik fijn vind aan Goesting, is dat alles goed overlegd wordt. Wensen worden besproken en we kijken samen wat een goede invulling is. Op de dag zelf altijd vol enthousiasme en zich flexibel aanpassend aan de groep en eventuele omstandigheden.

Hart voor de natuur en hart voor mensen, samengebracht op actieve bedrijfsdagen in de natuur!

Contact

Klanten login

Copyright 2021 - All rights reserved Goesting Events BV