Goesting

Boothuis - KNRM

Het boothuis van de KNRM in Noordwijk aan Zee is één van de 42 reddingsstations in Nederland. En de oudste; sinds 1825 in gebruik voor het redden van schipbreukelingen. Het wordt voor 100% bemand door vrijwilligers. Zij stellen hun uitvalsbasis en bemanning aan u ter beschikking. Een unieke plek voor uw inhoudelijke training.

Het botenhuis van de KNRM is een authentieke plek, het is de thuishonk van de zeebonken van de KNRM. 

Wat biedt het boothuis?

  • Een uniek kijkje in de keuken van de KNRM waar vrijwilligers zich met man en macht inzetten voor het redden van mensen op zee;
  • De uitvalsbasis voor onze life rescue, de gesimuleerde reddingsactie op zee;
  • Het materieel van de KNRM, indien mogelijk, zoals de reddingboot Paul Johannes en de Seatrac (de tractor-bootwagen die de reddingboot naar zee rijdt);
  • Presentatieruimte voor circa 16 personen, waar de briefing en debriefing voor de life rescue plaatsvinden.

Programma’s

Goesting werkt sinds 2001 samen met de KNRM. Met het life rescue-programma kunt u invulling geven aan uw sociaal ondernemerschap. Want voor elke deelnemer doneert Goesting een bedrag aan deze vrijwilligersorganisatie. Omdat zij geen subsidie krijgt van de overheid en alleen kan bestaan bij de gratie van donaties.

Ook programma’s in combinatie met Grand Hotel Huis ter Duin behoren tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een meerdaagse leiderschapstraining waarvoor we gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.

De activiteiten met de KNRM bieden wij op maat aan in overleg met u.

Kosten en referenties

Op aanvraag.

Adres

Boothuis KNRM Noordwijk aan Zee
Bosweg 2
2202 NV Noordwijk

meer informatie? | terug naar overzicht

Contact

Klanten login

Copyright 2021 - All rights reserved Goesting Events BV