Goesting

Harol Overmars (Head Corporate Events Aegon)

Al vele jaren maken wij gebruik van de diensten van Goesting. Ze denken creatief mee en kennen ons goed, mede hierdoor is er een goede aansluiting met de verschillende doelgroepen en strategie binnen Aegon. Veiligheid staat voorop bij Aegon en daar denkt Goesting goed in mee en adviseert daar waar nodig.

Net als wij hebben ze oog voor detail en dat vinden we belangrijk. We horen altijd positieve berichten van onze medewerkers als we een teamdag met Goesting hebben gehad. Wat ik zelf prettig vind, is dat Goesting met een klein team werkt. Je ziet dezelfde gezichten en we kennen elkaar, het team voelt zich echt verantwoordelijk voor het eindresultaat. Door deze manier van samenwerken zijn de lijnen kort en kunnen we snel dingen aanpassen of optimaliseren."

Bij het organiseren van events is het ideaal dat je bepaalde zaken in goede handen kan laten en daar geen zorgen over hoeft te maken, omdat je weet dat het goed zit. Goesting doet dat!!


Jowien van der Vegte (Boswachter Natuurmonumenten Noord-Holland Midden)  

Wat ik fijn vindt aan Goesting, is dat alles goed overlegd wordt. Wensen worden besproken en we kijken samen wat een goede invulling is. Op de dag zelf altijd vol enthousiasme en zich flexibel aanpassend aan de groep en eventuele omstandigheden. Hart voor de natuur en hart voor mensen, samengebracht op actieve bedrijfsdagen in de natuur!


Tjalling van den Berg (Sportcoach & Auteur Eco-Coaching A way of life) 

Gerard is een excellente ECO-Coach en een ambassadeur voor ons team in Holland (wij noemen dat West Friesland, omdat Friesland het centrum is). Gerard is een uitstekende verbinder. Hij maakt snel en goed contact en coacht uitstekend op gevoel. Zijn vraagstelling nodigt uit om snel je gevoelens bloot te geven en ook te focussen op nieuwe doelen. Veel mensen vragen ook naar hem en omdat bij ons de sporter cq mens centraal staat is dat een groot compliment. Wel valt mij op dat veel vrouwen naar hem vragen…ha ha. Damesvoetballers van topniveau is een categorie van topsporters waar hij veel vernieuwing en verbetering kan brengen. Ik verwacht dat hij ECO-Coachen op een eigen wijze en eigenwijs op een weergaloze manier gaat ontwikkelen.


Carla Leilani Packness (Vice President HR & Communications AAK) 

We have worked together with Goesting several times, and they are very good at finding solutions to our ideas, and at the same time finding the right balance of adventure and the opportunity for all to engage in the activities and workshops. Last but not least - just pleasant people to work with ;-)


Eric Elbers (Trainer Thara) 

Werken met Gerard is een geweldige ervaring. Voor individuen en voor groepen. Hoe je het ook wendt of keert: nieuwe dingen leer je niet door er (eindeloos) over te praten, maar door ze gewoon te doen. Op een buitengewoon speelse en praktische manier leert Gerard zijn deelnemers om letterlijk de beweging te maken naar hun doel. Of het nu gaat om leiderschap, persoonlijke ontwikkeling of een (sportieve) prestatie. Vertrouwen, samenwerking en plezier spatten er van af. Wil je vooruitgang boeken? Een hobbel nemen? Of domweg beter worden in wat je doet? Ga met Gerard in zee.


Thomas Steenvoorden (Schipper KNRM Noordwijk)

 In mijn rol als schipper van KNRM Noordwijk, kwam ik ongeveer 15 jaar geleden in contact met Gerard en zijn bedrijf Goesting. In eerste instantie stond ik nogal sceptisch tegenover zijn vraag 'het varen met een bedrijf als teambuidling'. Wij krijgen meer vragen vanuit het bedrijfsleven om met mensen te varen, en in bijna alle gevallen moeten we die teleurstellen. Wij zijn geen rondvaartboot. Na een gesprek met Gerard en zijn denkwijze ging ik overstag. In de aanpak van Goesting gaat het niet om het varen alleen, maar juist om de gehele beleving daaromheen. Wie zijn de vrijwilligers van de KNRM en hoe zijn zij georganiseerd. Wat zijn de risico analyses en hoe is de besluitvorming. Het varen is een middel om dit te projecteren op het bedrijfsleven, niet het doel. Natuurlijk gaat elke bedrijf de deur uit met een wauw gevoel, maar meer nog met een ervaring die zie ook in het eigen bedrijf kunnen toepassen.

De mensen van Goesting zijn stuk voor stuk gedreven professionals met een enorm sociaal betrokken gevoel. In onze samenwerking staat veiligheid altijd voorop en de werknemers van Goesting worden gezien als opstapper van de reddingboot door hun jarenlange ervaring met het varen. Het samenspel tussen KNRM vrijwilligers, de professionals van Goesting en het bedrijfsleven, is een win-win situatie voor alle partijen en zeker ook voor ons als KNRM. Immers elke activiteit is een oefening voor het echte werk. Dat hiertegenover een donatie moet staan van het bezoekende bedrijf vindt iedereen vanzelfsprekend, immers de KNRM doet dit zonder subsidie en kan haar werk alleen blijvend doen door donaties, giften en schenkingen. 


Michel van den Brande (Sogeti Nederland B.V.) 

Samenwerken met Goesting is altijd een plezier! Al in het voortraject denken medewerkers van Goesting actief mee en ervaar je hun creativiteit, sportiviteit, enthousiasme en positieve inzet om van het event samen een succes te maken. Tussen 2011 en 2015 heb ik meerdere keren als opdrachtgever met Goesting samengewerkt. Het ging om sportieve evenementen van korte duur als onderdeel van meerdaagse bijeenkomsten voor (internationale) topmanagement gezelschappen variërend van 30 tot 300 deelnemers.

Goesting maakt passende voorstellen door vooral goed te luisteren en zich in te leven in de wensen van de klant. Daarnaast hebben ze ruime ervaring in het organiseren van sportieve evenementen voor zakelijke groepen. Hun voorstellen sluiten vaak direct naadloos aan op de behoeften, de doelgroepen en de doelstellingen van de bijeenkomsten. 

De voorbereiding is goed gepland, tot in de puntjes verzorgd en de uitvoering en de begeleiding van een event is in handen van enthousiaste sportievelingen. Men weet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen! Om die reden denken mijn collega’s en ik nog altijd met plezier terug aan events die wij met Goesting hebben georganiseerd. Goesting is wat mij betreft een sportieve aanrader!


Carina Rhomberg, Brooks Running

Our employees had a blast on Tuesday afternoon. Of course, the weather had its part in this but the event would have been nothing like this without your perfect organization. 

I really enjoyed working with you. Always prompt and friendly and I do think, although we had to cut back from our original starting point, we came to a very good solution. Your team is super professional and very well organized. For me as an events planner it is nice to let go of some part of the program for a couple of hours and put it in the hands of others.

Wij danken onderstaande bedrijven voor het vertrouwen in Goesting:

ABN Amro, Abbott, Accenture, Acta Juri Groep, Akzo Nobel, Allen & Overy, AlpInvest, APG, Arjan van Dijk Groep, Bouwend Nederland, British American Tobacco, Business Lease, Cargill, Ceva Logistics, Ciba Vision, CNB, Crédit Agricole, Danieli Corus, Danone, Deloitte, Dobotex, Draka Holding, DTSA, Eli Lilly, Endemol International, Erasmus MC, Essent, Euler Hermes, EuroCross, Fortis Investments, GE Equipment, GVB, Heineken, Hill & Knowlton, ING, Johnson Diversey, KNRM, het Koninklijk Huis, KPMG, KPN, KWS Infra BV, LeasePlan Nederland Corporation NV, Lexence NV, Mars Food, Mastercard, Match BV, Medtronic, Miele, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Ministerie VWS, MSD, Mitel, NIBC, Novartis Pharma, Novo Nordisk, Numico Research, Nuon, Nutreco, Philips, PON, PWC, Procter & Gamble, Rabobank International, Redevco, Rexel, Royal Bank of Schotland (RBS), Sanoma, Schipper Noordam Advocaten, Shanks Nederland, Shell, Siemens, SigmaKalon, Stamicarbon, Swift Banking, Technip Benelux, Thermo Fisher Scientific, TMF, TNT Post, Tupperware, Unilever, Van Oord NV, Venture Productions, VION Ingredients, Wavin, Wyeth Consumer Healthcare, Yakult Europe

Contact

Klanten login

Copyright 2021 - All rights reserved Goesting Events BV