Goesting

Life Rescue

De Life Rescue Training is een gesimuleerde reddingsactie. Samenwerken op de onvoorspelbare zee betekent: plannen maken, rollen verdelen en risico’s nemen. Alleen dan heeft de redding kans van slagen. Wat doet jouw team in uitdagende omstandigheden. Beleef het mee samen met Goesting en de KNRM.

Life Rescue

Wind tegen, hoge golven, een heftige zee en toch ‘uitvaren’. Hoe voelt dat? Kun je op jezelf en je team vertrouwen? De Life Rescue is een gesimuleerde reddingsactie. Samenwerken op de onvoorspelbare zee betekent: plannen maken, rollen verdelen en risico’s nemen. Dan heeft de redding de grootste kans van slagen.

Scenario

Op het terrein van de KNRM, ga je met jouw team een eigen redding uitvoeren. Er is een kanoër vermist op zee, deze watersporter moet weer veilig aan boord gebracht worden. Tijdens de redding draag je een thermisch en waterdicht survivalpak met een groot drijfvermogen. De Marine, politiediensten, offshore bedrijven en de KNRM gebruiken deze pakken ook.

Uitvoering

De briefing voor deze operatie begint met een interessante presentatie over de KNRM, de reddingsdiensten zoals de kustwacht en de gevaren op zee waarbij onderkoeling een belangrijk aspect is. Dan dragen we het stokje over aan jullie. In een onbekende omgeving moet een uitdagende taak worden volbracht. Hoe gaat men om met grenzen van de ander? Wat zijn de kwaliteiten in het team? Hoe overziet jullie team het speelveld met alle mogelijkheiden? Verzuip je in details of houd je het overzicht? Verstoren aannames de reddingsactie of loopt deze soepel? De redding wordt uitgebreid geevalueerd, waarin er ruimte om inhoudelijk en procesmatig op de actie in te gaan.

De Life Rescue is een interessante training en een kans om de KNRM eens van dichtbij mee te maken. Goesting werkt sinds 2001 samen met de KNRM. De training neemt minimaal een dagdeel in beslag.

Steun voor KNRM

Het deelnemende bedrijf wordt sponsor van de KNRM. "Reder aan de Wal" Voor de KNRM erg belangrijk, want  zij ontvangt geen subsidie en zijn geen overheidsdienst. De aanvragen worden door de KNRM getoetst op beschikbaarheid en criteria die rondom de Life Rescue gelden.

meer informatie? | terug naar overzicht

Impressie Life Rescue & Helicopter

Impressie Life Rescue KNRM

Contact

Klanten login

Copyright 2021 - All rights reserved Goesting Events BV