Goesting

TeamDynamics

Geen zin om in een afgesloten ruimte te zitten en binnen trainingsonderdelen en samenwerking strategieën te bespreken? Meer behoefte om buiten in de natuur met uw team aan de slag te gaan en op een speelse open manier echt wat te ervaren? Dan zijn de Teamdynamics een goede optie.

Teamdynamics

Wilt u met bepaalde thema’s en vraagstellingen in uw team aan de slag. Dan zijn de Team Dynamics een middel om deze te onderzoeken. Team Dynamics zijn samenwerkings oefeningen waarbij processen en rollen duidelijk worden, dit pakken we op en proberen we bespreekbaar te maken. Alle aspecten komen aan bod: samenwerken, vertrouwen in elkaar, beweging, communicatie, aanspreken op gedrag, verantwoordelijkheid nemen etc.

Beweging

Er is ruimte voor feedback van de trainers en van elkaar. De teamdynamics zijn geschikt voor kleine tot middelgrote groepen en kunnen als dagdeel of als dag worden ingezet.

De Team Dynamics hebben een fysiek element, de deelnemers komen letterlijk in beweging. Met leuke, eenvoudige en soms complexe opdrachten, die geschikt zijn voor iedereen. Deze oefeningen kunnen op elk moment en op iedere willekeurige buitenlocatie worden uitgevoerd.

meer informatie? | terug naar overzicht

Contact

Klanten login

Copyright 2021 - All rights reserved Goesting Events BV