Goesting

Mountainbiken

De dynamiek van mountainbiken in een groep, is interessant. Er is een spanningsveld tussen verschillende snelheden en grenzen van de deelnemers. Naast de beleving van het mountainbiken, staat ook het teamproces centraal.

Teambuilding

Mountainbiken is goede manier, om met een team van de natuur te genieten en actief bezig te zijn.  Natuurlijk komt er bij mountainbiken meer kijken dan longinhoud en beenkracht. Het draait ook om rijtechniek. Daarin zijn balans, controle, klimmen en dalen de essentiële elementen. Men leert de specifieke technieken van het biken. Tijdens de tocht blijft de instructeur hierop coachen.

Tevens staat samenwerken centraal in deze mountainbike clinic. Hoe gaan de deelnemers om met het groepsbelang versus het individuele belang? Als je als team wilt winnen moet je kunnen omgaan met beperkingen en talenten van ieder individu. Echter als het team niet in idivuduen denkt, maar de energie aan elkaar koppelt en elkaar letterlijk uit de wind houdt, wordt er makkelijker en sneller gefietst. 

We besteden aandacht aan:

  • Respect voor elkaar
  • Hulp vragen en geven
  • Feedback vaardigheden
  • Motiveren
  • Plezier en een positieve beleving

Uitrusting

Elk parcours is haalbaar met onze verstelbare schokbestendige GIANT XTC 1.0 mountainbikes, met de 27 versnellingen kunnen steile bergen beklommen worden. Het aluminium frame maakt de fiets ultra licht en super sterk. De fietsen zijn uitgerust met schijfremmen.

Goesting stelt professionele fietskleding beschikbaar: fietsbroeken met zeem, shirts, helmen en sportbrillen. Het dragen van de helm is verplicht. De speciale fietskleding met zacht zitvlak en ademende shirts zijn comfortabel. Het zorgt voor optimale bewegingsvrijheid.

meer informatie? | terug naar overzicht

Team

Een team is een groep personen die door middel van samenwerking probeert hetzelfde doel te bereiken.

Samenwerken is noodzakelijk.

Contact

Klanten login

Copyright 2021 - All rights reserved Goesting Events BV