Goesting

Clinics van Topsporters

“Zaken doen is topsport”. In het bedrijfsleven wordt de sport vaak gebruikt als metafoor. Ex-topsporters delen graag hun ervaring met u. Wie anders dan een topsporter of een top coach kan ons meenemen in de wereld, van trainen, grenzen verleggen, teams bouwen en het behalen van topprestaties.

Onderwerpen

Samen met onze ervaring en kennis van sport, willen we de bezieling van de sporter voelbaar maken voor uw team. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn; Wat is het verschil tussen individueel presteren en als team een doel stellen? Hoe wordt de route naar een doel uitgestippeld en hoe stelt met het doel bij? Wat betekent het als je alles over hebt voor het bereiken van je doel? Wat is de taakverdeling binnen een team, hoe helpt men elkaar? Hoe kun je omgaan met winnen of verliezen? Hoe verwerk je tegenslagen?

Topsporters

Elke sporter heeft zijn eigen inspirerende verhaal. Wij adviseren u graag welk verhaal het beste past bij de doelstelling van uw bedrijf of training. Wij werkten eerder met o.a. Robert Bouten (kano), Brian Farley (honkbal), Peter Blangé & Ron Zwerver (volleybal), Arnold van der Lyde (boksen), Elco van der Geest (judo), IJsbrand Chardon (vierspan), Erben Wennemars & Paulien van Deutekom (schaatsen)

meer informatie? | terug naar overzicht

Pierre baron de Coubertin (1863-1937)

“Het belangrijkste bij de Olympische Spelen is niet winnen, maar deelnemen, zoals het in het leven niet begonnen is om te veroveren, maar om het leveren van een goede strijd”.

Contact

Klanten login

Copyright 2021 - All rights reserved Goesting Events BV