Goesting

ECO-coaching Beter Mens Beter Team

ECO-Coaching is een nieuwe coach methode. Het doel is om het zelfsturende vermogen van mensen, teams en organisaties te ontwikkelen. ECO-Coachen is uniek en maakt gebruik van wat er al is, waarbij de zelf gestelde doelen van het individu leading zijn.

Beter mens beter team

Want zeg nou zelf. Zou jij als deelnemer niet de regie over jouw training willen hebben? Wat wil JIJ leren? Geen opgelegde theorie, maar praktische doelen halen die voor jou belangrijk zijn. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als je er persoonlijk beter van wordt, je beter presteert en jouw team ook!

Plezier, Passie & Prestatie

Gerard Ridderhof, eigenaar van Goesting bundelt hierin zijn 20 jaar ervaring, vakmanschap en vooral passie. Onlangs is Gerard afgestuurd als ECO-Coach en helpt topsporters bij de fysieke en mentale zelfbewustwording en het ontwikkelen van hun persoonlijkheid. Waarbij Plezier, Passie en Prestatie altijd de rode draad is. Deze kennis wil hij gebruiken om mensen en daarbij organisaties naar een hoger niveau te brengen. Hoe ziet dit er in de praktijk uit? 

Experts

Na een gezamenlijke kick-off krijgen de deelnemers tijd om persoonlijke doelen te formuleren. Verschillende coaches zullen zich zelf presenteren en vertellen hoe zij de deelnemers verder kunnen helpen. Elke coach op zijn of haar eigen manier. Praktijkmensen met inspirerende verhalen en praktische oefeningen. Dit kunnen uiteenlopende mensen zijn, van topsporters tot een haptonoom. De deelnemer kiest vervolgens zelf de coach waar hij of zij meer van wil leren. Zodat de persoonlijke punten versterkt kunnen worden. Afhankelijk van het tijdsbestek kunnen er meerdere coaches gekozen worden. Dit programma is uitermate geschikt voor een meerdaags traject. Uiteraard met tussentijdse evaluatie en het uitwisselen van ervaringen. 

meer informatie? | terug naar overzicht

Contact

Klanten login

Copyright 2021 - All rights reserved Goesting Events BV