Goesting

Bouw je eigen natuurhotel

Slapen in de natuur, samen koken en dineren met je voeten in het gras. Out of the box overnachten, maar wel alles goed geregeld. Het is mogelijk met Goesting. Wij zijn de enige in Nederland waarbij je als team een prachtig eigen natuurhotel kunt bouwen met de grote palen is het net een chalet, of een duinvilla. Met een team van zo'n maximaal 50 personen is het mogelijk om te slapen in privé tenten, expeditietenten en in speciale tarps. Wij hebben alles om comfortabel te overnachten.

Bouwen 

Het bouwen van het natuurhotel of duinvilla is een uniek concept bedacht en ontwikkeld door Goesting. Met houten palen, helmen op en een tekening in de hand mag je zelf invulling geven aan het houten chalet. Het is een echte teamopdracht. Taken en rollen moeten verdeeld worden. De grote lijnen staan in de tekening, maar waar komt de deur en waar komen de ramen?

Koken en Overnachten

Samen koken is ook een opie. Goesting heeft een aantal high tech veldkeukens in beheer, waar je voor 50 personen heerlijk eten kunt bereiden. Alles biologisch bijvoorbeeld of een 3 gangen diner met een thema. Natuurlijk kan dit ook met kleine teams. Van de North Face hebben wij privé tenten en grote tenten beschikbaar, zachte slaapmatten, slaapzakken, lampen, heaters aan alles is gedacht voor deze out of the box overnachting. 

Waar en hoe?

Wij hebben het natuurhotel op verschillende plekken mogen organiseren en kijken graag met jullie mee of het ook op jullie gewenste locatie kan. Prijs op aanvraag en voor meer informatie neem contact met ons op. 

meer informatie? | terug naar overzicht

Na•tuur [v]

Na•tuur [v]: het wezen of zijn; karakter; essentie; de combinatie van innerlijke eigenschappen; de inhoud en werking van de kosmos; de wildernis.

Contact

Klanten login

Copyright 2021 - All rights reserved Goesting Events BV